Повечето жени биха искали да имат меки, плътни и сочни устни.

...
Повечето жени биха искали да имат меки, плътни и сочни устни.
Коментари Харесай

Как да си направим чудодеен балсам за обемни устни само с 3 съставки

Повечето жени биха желали да имат меки, плътни и сочни устни. За страдание някои от тях, които не са дарени от природата, считат че единственият метод да се реализира този външен тип е изкуствено - с пластични интервенции или инжекции.

Тези процедури обаче са скъпи и рискови, а крайният резултат не всеки път е това, което сме очаквали.

Ами в случай че ви кажем, че има естествена опция за реализиране на резултата на обемните устни и за нея са нужни единствено 3 съставки, които евентуално към този момент имате в дома си?

Това са канела, пикантен червен пипер и вазелин. Този златен микс от съставки може да се употребява за основаване на домашни артикули за грижа за устните, които освен придават стремежи размер, само че също овлажняват, ексфолират и изглаждат по едно и също време!

Ефектът им, несъмнено, е краткотраен, само че е изцяло задоволителен при избрани обстановки като вечерно излизане или фотоси. Освен това устните ви не престават да наподобяват естествени, макар че са една концепция по-големи.

Вижте в галерията ни по какъв начин да си забъркате чудноват еликсир за обемни устни в домашни условия:
 Как да реализираме по-големи и плътни устни единствено с 3 съставки  Как да реализираме по-големи и плътни устни единствено с 3 съставки  Как да реализираме по-големи и плътни устни единствено с 3 съставки  Как да реализираме по-големи и плътни устни единствено с 3 съставки
Важно! Не прибягвайте до използването на този еликсир прекомерно постоянно, тъй като другояче рискувате да навредите на кожата на устните.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР